2014. január 22., szerda

Már csak...

15 nap 16 óra 37perc 34 másodperc

még ennyi idő az indulásig. Várom nagyon. 6-szor néztem már meg a La grande bellezza-t és egyszer a Dolce Vitát. A Római vakációt pedig még nyáron. Nem tudom ti tudjátok-e a pontos születési időtöket? Én 22.30 körül születtem este, ha minden jól megy akkor 25 évesen ott leszek Rómában. Valószínűleg a reptéri vonaton fogok ülni, a többi utassal és próbálok figyelni, hogy ott szálljak le ahol kell, de azért majd lejátszom magamnak a Halász Judit : Boldog születésnapot című dalt
Valószínűleg jobban fogom érezni magam az utazás alatti három napban, mint most vagyok. Hát igen. Remélem visszajön ami elment valamerre...
Roma- Juventus olasz kupameccs volt ma, 66ezer néző. 1-0- ra nyert a Roma. 
Azt hiszem aludnom kellene, mint más. Bár furcsa és érdekes gondolatok jártak a fejemben, ezeket már papírra vetettem. Most tényleg alszom. 4 óra múlva felkelek. 

"Azok a helyek, ahova vágyunk, mindig több tért foglalnak el az igazi életünkben, mint az a hely, ahol tényleg vagyunk."
Marcel Proust

már csak : 15 nap 16 óra 20 perc 29 másodperc


ui: Igaz, hogy nem érdemlem meg, de ezt szeretném születésnapomra! Még sosem csináltam listát, se karácsonyra, se születésnapra, hogy mit szeretnék, de most ezt nagyon szeretném, olyan szép! Bár tudom, nem érdemlem meg!  


Nincsenek megjegyzések: