2010. január 18., hétfő

Holnap


Holnap visszamegyek Szhelyre, ami jó is, meg rossz is. A jó, az h egy kicsit szabad lehetek, szabadabb. Ügyelhetek magamra, meg hasonlók. No meg a barátommal is már régen beszéltem. Kíváncsi vagyok, hogy hogy van, és mi történt eddig vele, ebben a 2 hétben.
A rossz az, hogy 2 vizsgám lesz. Egy írásbeli, majd másnap egy szóbeli, amire persze öltönybe kell menni. Szeretem az öltönyt, de pont nem vizsgakor. Beleizzadni, meg ott félni benne, nincs az a nyugalom, mint a rendes-ruhába vagy azok az illatok amik már megszokottak. Egy öltönybe általában hányszor búj az ember??? Meg sem tudja szokni a testünket, a testünk meg az öltönyt. A másik ,hogy úgy nézek ki benne, mintha egy vállfán lógnék. Az öltönyöm 20 éves, lehet h több, még apám is ebben vizsgázott, akkor már több mint 20. Elég durva. Az öltöny lassan túl él bennünket, és a kis rohadéknak semmi baja. Még a molyok is kerülik. Nem is értem.
Ma éjjel lesz Vészhelyzet, de persze ismétlés. Nekem tanulnom kéne, de lehet, hogy megnézem miközbe tanulok. A Vészhelyzet az egy olyan dolog, hogy amikor kicsiként felfogod, hogy életben vagy, azaz kb. 5 éves vagy. Akkor kezdődik egy jó sorozat. Ez volt a Vészhelyzet. Számtalan évad, mindig ugyanabban az időpontban, várod, azt a hatást amit ad, várod , átéled. Ha fáradt vagy rájössz hogy más emberek is fáradtak, és ha zuhanyzol, eszedbe jut, hogy a Vészehelyzetbe is volt pár ilyen rész, amikor lassú zenére zuhanyzott valaki egy fáradt húzós nap után.
Jó sorozat. A felnövéssel, pedig figyelmeztetést kaptál a sorozat által, hogy egy életed van, mik mennek a világba, hogy, egymást öldöklik, vagy csupán Isten beleavatkozik a dolgokba és magához rendeli az embert ott az asztalon.
És amikor kimondják a halál idejét, mindannyian meghalunk, majd a következő résszel újraéledünk. Sorsok, életek szaladtak velünk, ahogy az életben is a mellettünk lévő emberek.
Szhelyre valahogy most jó lesz visszamenni, annak ellenére, hogy vizsgák, és még pár értelmetlen beadandó van előttem.
Legyetek jók, és ügyeljetek, hogy a mellettetek lévő emberek csak siessenek ahogy akarnak, ti viszont ügyeljetek magatokra, hogy normál tempótokba sétáljatok az utcán, vagy normál tempóba egyetek, vagy éppen csináljatok valami hozzátok elég szokatlan dolgot. Ciao

Nincsenek megjegyzések: