2011. augusztus 30., kedd

(Egy magánjellegű fecsegés) V.


Elég rég nem írtam, persze mihez képest…Szóval az jutott az eszembe, hogy lehetne azt csinálni, hogy én rendszeresen írok, mármint eddig is írtam rendszeresen hiszen közel 400 bejegyzés van a blogban, és egy délután nem lenne elegendő ahhoz, hogy valaki végigolvasson, mert ez a 400 bejegyzés lassan de biztosan súrolja azt a 250 oldalt amit egy rendes könyv is tartogat. A helyzet az, hogy szeptembertől minden hétfőn és csütörtökön írok a blogban. Szeretném úgy csinálni mint eddig, lesz ilyen is meg olyan is csupán az változik, hogy hétfőn és csütörtökön lesz elérhető az eddigi megszokott rendszertelen feltöltés helyett. Így talán jobban követhetővé válik az egész, persze ha tudom így csinálni és stb.
Az ötlet maga jó lenne, ha már három hete nem szenvednék abban az állapotban amibe vagyok. Nem nevezném én írói válságnak, meg ilyen hülyeségnek amit kitalálnak más emberek, egyszerűen ez van, aztán kész.
Nem lehet mindig ugyanúgy ugyanolyat. A nyáron szerettem volna szünetet tartani, olvasni, nyugodtan, de aztán a helyzet úgy hozta, hogy ez lehetetlen, a szünet aztán mégis jött, az olvasás elmaradt. Amúgy sem vagyok az az olvasós figura, de most jól jött volna.
Ennyi a fecsegés. Szeptembertől hétfő és csütörtök. Sziasztok!

1 megjegyzés:

J.P. írta...

Szia! Szerintem az írást nem lehet így lekorlátozni, hogy mikor, mennyit írunk. Legyen szó blogról vagy éppen kézzel írt formátumról. Nekem ez túlságosan "előírtnak" tűnik, de te tudod. A világért sem szeretnék beleszólni :) Mindenesetre engem nem zavar ha te vagy bárki más rendszertelenül ír, úgymond, hiszen nem várható el, hogy az ember mindig olyan passzban legyen, gondolom te sem tudod még milyen hangulatban találod magad hétfőnként, keddenként, ..., vasárnaponként. Ha az ihlet nem jön, nem kell eröltetni, viszont azt is igaz, hogy sokszor csak egy pici lökés, egy pici szira szükséges a folyamat beindulásához. Egy zene, egy kép, egy röpke gondolat, bármi. Mindenesetre sok sikert a továbbiakhoz! Az elejétől olvasgattam a blogod, igaz csak 2-3 napja találtam rá. :)