2011. október 30., vasárnap

hm...

Egyelőre nem jó a laptopom, nem kis beavatkozásról lesz szó, lehet újat kell venni. Pénzem sincs...És most ideges vagyok ,mert a dogámat is kell írnom, plusz a 365 napos projektem is lehet, hogy zátonyra fut, mert képet még csak csak csinálok, de szerkeszteni nem tudom. :( 
Ez most nagyon kellett!!!
Persze szeretnék egy apple macbook pro -t, de hát... és persze most le van árazva az edigitálon ott 328e Ft. :( Még róla álmodozni is bűn!!! 
Kb. ez van most.... 
meg ez                                                  :'(


Eléggé megviselt,hogy nincs gépem, és egyszerűen kész vagyok. Most nincs értelmes bejegyzés...olvassatok tavalyi bejegyzéseket, vagy az előttieket...ez van sajnálom. 


365 projekt itt elérhető : http://www.flickr.com/photos/andreapiovanni/

"Korábban sokszor kérdeztem édesanyámtól: hol késik a mi boldogságunk? És így felelt: ott jön, nézd csak! és karjával az elérhetetlen messzeségbe mutatott. Én vártam, tudtam; hogy jön, de soha meg nem érkezett: mindig csak jött." Tihanyi Márk 

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

"Azt hiszem, sohasem fogok megnőni. Az idő olyan lassan múlik. Minden nap egyforma, és egyforma már a természete szerint is, minden körülmények között. Nincsen kedvem semmilyen foglalkozáshoz. Szeretnék tengerre szállani és hajós lenni, vagy még inkább a felhők országába szeretnék menni, és ottan lakni. Szeretnék bolyongani a nagy felhőmezőkön, ahol olyan csendes, aranyos és gyönyörű lehet minden. Persze, ez nem valósulhat meg és talán éppen ezért - annyira szép. De hát az élet fele álom, és így nincs ok a zúgolódásra. Elvégre nem lehet mindig jó. Az élet, az ébrenlét tele van félelemmel, unalommal, sok rossz emberrel és sok olyan emberrel, akik jók, kedvesek (...), de akikhez tulajdonképpen semmi közünk; az álom kárpótol mindenért."


minden jobb lesz, idegeskedni felesleges. :) Addig itt van ez, szerintem épp megfelelő.