2011. február 21., hétfő

Készülés az estére

A kezem ügyébe akadt egy nyári firkálmány, aminek K.története címet adtam. Csupán 28 oldal, amely rólam és egy lányról szól. Az írás vége, hogy találkozunk, (és még ez csak a kezdete mindennek, szóval lett volna mit írni). Addig vajon mit írhattam? Én nem akarom többet azt elolvasni, és az ihletőjére gondolni. Sőt. Lehet, hogy törölnöm kellene. De hátha valamire… tudjátok. Jó lesz valamire. Már fogalmam sincs,hogy mit írtam benne, a tartalmára még talán, mivel ez igaz is. K. most ti tudja merre, le se…
Képes voltam ennyit írni róla, de ez volt a kapcsolat vége is. Ez az írás. Ő az írás előtt mondta be az unalmast, és ez volt a kiváltója. Én írás közben tök boldog voltam, hogy ha ezt megírom jóra, sőt, a legjobbra, akkor visszajön. Elküldöm postán neki, A/4-es borítékba, és ő újra szeret. Ez mekkora motiváció. A hitegetés. Emlékszem. A balaton parton voltam, néztem a fényeket, a sok csoportot, ahogy füveznek, isznak, én meg tök egyedül leültem a padra, hogy hátha észreveszi valaki, hogy nem rég törték össze az eddigis félbetört szívemet. Aztán elszívtam a második cigimet, néztem a fényeket. Nem voltam erős dohányos, eléggé megviselt a cigi, de útnak indultam a nyaraló felé, és aztán eszem bejutott ez. Mit tudok jól csinálni? Ja valamit írok róla, megírom minket. Aztán hazaértem éjjeli 1 órakor, és írtam írtam hajnali 4ig.
Lett akkor 16 oldal. Büszke voltam magamra, hogy ez az első ilyen hosszú valami amit írtam valaha is. Aztán még rááldoztam pár napot, de már a motiváció kezdett leereszteni, mint egy lufi. Minek jöjjön vissza? Sosem szeretett. Tudtam, hogy igazam van. Az írás félbe maradt, sosem lett elküldve, sosem lesz elküldve.
Aki sosem szeretett igazán, azért teljesen felesleges küzdeni, nem igaz?
Így tettem vala.
Veszett fejsze nyele. Vagy mi.
Most eszembe jutott K. Mi lehet vele. Neki eszébe juthatok valamikor??? Vagy a nagy boldogságától, már nem is lát meg ilyen dolgokat mint én? Hahaha
Nincs kedvem most semmihez. Csak mulattatni magam.
nézd meg : http://vimeo.com/16912290  
nagyon érdekes. 

1 megjegyzés:

Mia írta...

A film is érdekes és a gondolat is... elmenni, elbújni, hogy megtaláljanak, megtaláld magad. Vajon azért érdeklődünk mások felől, hogy tudjuk ők érdeklődnek -e utánunk? A tükörképünk nékünk tudjuk-e kik vagyunk valójában?